Fixteam Finland Oy / Putkipojat

Fixteam Finland Oy / Putkipojat on 24h päivystävä viemäriremontteihin erikoistunut kotimainen yritys. Tarjoamme luotettavaa ja vaivatonta putkisaneerauspalvelua.
Katselmus ja tarjouksen tekeminen on ilmaista.

Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa myös muualla. Olemme erikoistuneet omakotitalojen, rivitalojen ja pienkerrostalojen viemäreiden uusimiseen rakenteita rikkomatta joko ruiskuvalamalla tai sukittamalla.

Meille tärkeää on laadukas työnjälki ja tyytyväinen asiakas
Sukituksen ja ruiskuvalamisen lisäksi kunnostamme myös pihakaivoja betonoimalla, viemäri tukosten avaamisia, putkien kuvauksia ja huuhteluita.

Mutta mitä sukitus tai ruiskuvalaminen oikeastaan on?
Kummatkin ovat nopeita ja luotettavia tapoja uusia viemärit, rikkomatta rakenteita.
Lattioiden ja seinien purkamista ei siis enään tarvita. Irroitamme ainoastaan viemärikalusteet ( wc-pöntön, hajulukot jne). Työskentelemme putken “pään” kautta.
Työstä ei synny purkujätettä eikä pölyä. Näin ollen omakotitalon putkiremontti kestää 2-5 arkipäivää ja viemärit ovat käytössä iltaisin.
Sukittamisessa asennamme paineilman avulla epoksilla laminoidun huopasukan putkeen, kun sukka on paikoillaan sitä pidetään muodossaan paineilmalla 2-8 tuntia, jonka jälkeen epoksi on kuivaa ja tuloksena on uusi ja täysin saumaton viemäriputki.
Sukka materiaalina on täysin itsekantava, joten vaikka vanha putki katoaisi sukan ympäriltä, sukka kestää ja viemärit toimivat.
Ruiskuvalussa ruiskutamme paineilmaa apuna käyttäen polyesteri muovia putkeen. Ruiskutus toistetaan kolmeen kertaan, jolloin pinnoituksen seinämävahvuus on 4-6 millimetriä ja tuloksena myöskin itsekantava putki.
Ennen kuin putket päästään sukittamaan tai pinnoittamaan ne tietysti puhdistetaan.
Puhdistus suoritetaan mekaanisesti rassaamalla vettä apuna käyttäen, jolloin putkesta saadaan irti ruoste ja muu irtoava aines.
Tuloksena täysin pyöreä ja siisti putki, joka toimii muottina. Putket kuvataan puhdistuksen sekä saneeraamisen jälkeen ja työn valmistuttua kuvausmateriaali luovutetaan asiakkaalle dvd:llä tai muistitikulla.
Siisteys on meille tärkeää, joten ensimmäiseksi suojaamme kohteet, joissa liikumme.
Ainoa asia mitä huoneistossa asuvan tulee tehdä, on tyhjentää allaskaappi. Työn valmistuttua siivoamme paikat siihen kuntoon kuin ne tullessamme olivat ja asennamme irroitetut wc-istuimet ja hajulukot takaisin.
Kummallekin toteutustavalle annamme kymmenen vuoden vuotamattomuustakuun.
Menetelmämme ovat kotitalousvähennys kelpoisia, työn osuudelta.
Teemme aina katselmuskäynnin paikanpäällä, jonka jälkeen teemme kohteesta kirjallisen tarjouksen.


Sukitettu putki

Fixteam Finland Oy putkityöt ja sähkötyöt, rakennus ja remontointityöt

Ruiskuvalu

Fixteam Finland Oy putkityöt ja sähkötyöt, rakennus ja remontointityöt

Copyright © 2019 Fixteam Finland Oy.
Ruosilankuja 3 A 2.krs., 00390 Helsinki
p. + 358 50 3319555